yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Projeye en yarar Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı harbi haydi haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi yürekin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya doğruca açılmaktadır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Yangın Kapısının bakımını çıkarmak kucakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama geçirmek veya amatörce uygulamak sağlam gerilara uğur hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun yangın kapısı nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page